Gastouderbureau

Gastouderopvang Paulien Lakeman is aangesloten bij gastouderbureau Puur. Kijkt u voor meer informatie op hun website www.gastouderbureaupuur.nl/

Gastouderbureau PUUR! bemiddelt in kwalitatief, transparante en op maat geboden opvang. Gastouderbureau PUUR! kenmerkt zich door gebruik te maken van persoonlijke en een eigentijdse aanpak. Zij nemen graag de tijd om aan uw wensen te voldoen. Het doel van gastouderbureau PUUR! is om altijd een match te vinden, waarbij kind(eren), ouders en gastouders zich goed voelen. Tevens richten zij zich op kinderen die een specifieker vorm van aandacht behoeven. Hierbij kan gedacht worden aan kinderen met concentratieproblemen, ad(h)d, autisme, hoog sensitieve kinderen, kinderen met een achterstand of een moeilijke start hebben gehad. De match tussen vraagouder en gastouder maken zij op basis van persoonlijk contact. Gastouderopvang gaat over het welzijn van kinderen. Goed contact is dus van onschatbare waarde, daarom zet gastouderbureau PUUR! hoog in op goede begeleiding en kennen zij iedereen: kind, ouder en gastouder.

Puur! Gastouderbureau staat voor: Goede kwalitatieve zorg waarbij het welzijn en de ontwikkeling van het kind centraal staat.